Keller & Kalmbach GmbH

Posebni i dijelovi prema crtežu

Keller & Kalmbach dobavlja i isporučuje:

  • Tokareni dijelovi
  • Prešani dijelovi 
  • Štancani dijelovi 
  • Dijelovi izrađeni glodanjem   

 

Neovisno dali proizvedeno tokarenjem, prešanjem, štancanjem ili glodanjem, u svim materijalima, površinama, izvedbama i u željenoj dimenziji, već preko 140 godina Keller & Kalmbach je stručnjak po pitanjima spojnih i pričvrsnih elemenata, i već od početka 1960-tih godina posjeduje know-how što se tiče posebnih dijelova i dijelova prema crtežu.Dijelovi proizvedeni tokarenjem i glodanjem
Keller & Kalmbach proizvodi dijelove tokarenjem prema uzorcima ili crtežima pomoću najmodernijih preciznih strojeva za tokarenje i to za sva područja primjene, u svim materijalima i dimenzijama. Čak i komplicirane geometrije (dimenzije) i posebni materijali izrade spadaju u naš program.

 

 

Dijelovi koji se proizvode štancanjem i savijanjem
Keller & Kalmbach prema zahtjevu kupca nudi dijelove proizvedene štancanjem, savijanjem, dijelove sa rupama, u jednostavnijoj ili zahtjevnijoj verziji. Materijali izrade mogu biti čelik, nehrđajući čelik, bronca, bakar, mesing ili sintetički materijali, sve je moguće tehnički realizirati i u različitim čvrstoćama.
Moguće je isporučiti i kombinirane dijelove proizvedene štancanjem ili savijanjem.


Dijelovi nastali hladnim ili vrućim izvlačenjem (prešanjem)
Dijelovi nastali hladnim prešanjem proizvode se pomoću preša sa više stupnjeva iz čelika i NE-metala u svim izvedivim klasama čvrstoće, uključujući naknadnu obradu stezanja. Dijelovi nastali vrućim prešanjem, proizvode se iz vrsta čelika i legura otpornih na koroziju, visoku temperaturu i vrućinu, nude se u kompleksnim formama, pri tome poštujući norme tolerancije.

 

Dijelovi iz sintetičkih materijala
Keller & Kalmbach prema zahtjevu kupca nudi i dijelove iz sintetičkih materijala, pri tome poštujući najmodernije tehnologije proizvodnje. Termo i duro-plasti obrađuju se u procesu spritz-giess (prskanje-lijevanje) postupku za gotovo sva područja primjene.


Naše iskustvo-Vaša prednost

Trenutačno Keller & Kalmbach nabavlja i isporučuje preko 30.000 posebnih dijelova  za kupce kao što su Porsche, Krones ili ZF. Keller & Kalmbach preuzima brigu o cjelokupnom procesu, od upita kod dobavljača, preko odabira i preuzimanja, izrade uzorka sve do konstantnog osiguravanja kvalitete i integracije. npr. sistemi dobavljanja.

 

Najviša razina kvalitete
Keller & Kalmbach pridaje veliku pozornost i vrijednost najvišoj kvaliteti, te je certificirana prema DIN-u, ISO 9001:2008 i VDA 6.2. Kao A-dobavljača tvrtku Keller & Kalmbach označile su renomirane tvrtke kao što su: Siemens, Volkswagen, Deutsche Bahn (Njemačke željeznice), Krones, ZF i mnogi drugi veliki kupci.Keller & Kalmbach d.o.o. | Ljudevita Posavskog 29 | 10360 Sesvete, Zagreb | Tel.: +385 1 2059 660 | info@keller-kalmbach.hr